Even voorstellen!

Achter een wedstrijd als De Beste Singer-Songwriter van Utrecht zit natuurlijk een team, een organisatie. En wat is er dan leuker dat het team zich even voorstelt?! De wedstrijd draait natuurlijk om de deelnemers, maar dankzij de organisatie kan de wedstrijd plaatsvinden.

Bij de Beste Singer-Songwriter van Utrecht is Full Spectrum-agent en Hofman Café-programmeur Martijn Mannak verantwoordelijk voor de programmering, Hein Balkenende (Festival The Brave, Sin & Soul Tour) is verantwoordelijk voor de productie, terwijl Marcel Westerveld als artistiek en zakelijk leider aan het project verbonden is. Comedyhuis en Dorine Wiersma-marketeer Marcel Kamphuis is onze hoofd-marketing en ROAR E-zine-hoofdredacteur en voormalig marketing & communicatie-assistent bij Kunstbende Jeffrey Zweep is verantwoordelijk voor onze social media. Wil je (één van) ons contacten? Check dan onze contact-pagina!