Even voorstellen: Melynda

“Ik ben Melynda, geboren en getogen in New York City en sinds 15+ jaar Utrechter. Ik kwam ooit naar Nederland voor de liefde, en samen leefden we gelukkig, alleen helaas niet zo lang, want hij is in 2013 plots overleden. Ik had altijd gezongen (zing nog steeds in een feestband), maar begon daarna heel intensief liedjes te schrijven, met mijn album Aftermath als resultaat. Mijn liedjes gaan over troost zoeken, liefde, verdriet maar ook over het genieten van het leven. Ik besef heel goed dat het leven NU is, niet straks, en stel niets meer uit. Zo was ik te zien in een blind audition in the Voice of Holland dit jaar (was jaren gewoon heel benieuwd hoe ver ik zou komen). Het lijkt me heel tof om mee te doen met De Beste Singer-Songwriter van Utrecht om mijn verhaal en mijn muziek met mensen te kunnen delen.

Melynda (website // soundcloud) speelt op 7 april in de tweede voorronde van De Beste Singer-Songwriter van Utrecht in Café Hofman.