Even voorstellen: Bovenste Knoopje Open

“Bovenste Knoopje Open is een kleinkunstcollectief en bestaat uit Sjoerd van Capelleveen en Job Kuhlkamp. Onze muziek is een stoofpotje van persoonlijke gevoelens of momenten, kleinkunstigheden, kekke melodieën, karakteristieke stemmen en houterige gitaarloopjes. 1 maart verschijnt onze eerste EP genaamd ‘Spelen’. Deze EP is een ode aan het spelen zoals je dat deed toen je jonger was. Maar ook aan het spelen van muziek. Binnen de optredens van Bovenste Knoopje Open komen deze twee manieren van spelen perfect samen. Jongensachtige bravoure en een oprechte verwondering over het leven vormen de basis van onze muziek.”

Bovenste Knoopje Open (website // youtube) speelt op 7 april in de tweede voorronde van De Beste Singer-Songwriter van Utrecht in Café Hofman.