Even voorstellen: Little Giant

“Beste lezer,

Ik ben Pepijn van Keppel, maak muziek als alter-ego Little Giant, die is ontstaan al zwervend over deze wereld. Van straatmuzikant tot conservatorium student. Ruim drie jaar heb ik geleefd als reiziger, met backpack en gitaar verschillende uithoeken van de planeet gadeslaand. Sinds dit schooljaar ben ik aan een nieuw hoofdstuk begonnen en studeer ik Musician 3.0 aan het Utrechts Conservatorium (HKU). Qua muziek fungeer ik als one-man-band, waar men een mengeling kan verwachten van Bluesy tunes en Folk songs, voornamelijk geïnspireerd door reisverhalen.

Hopelijk hebben deze paar woorden een kleine indruk gegeven in wie ik ben en wat ik doe.

Ik zie je wanneer ik je aankijk, Pepijn.”

Little Giant (facebook // soundcloud) speelt op 7 april in de derde voorronde van De Beste Singer-Songwriter van Utrecht in Café de Stad.