Even voorstellen: Birgit de Priester

“Mijn naam is Birgit de Priester (St. Maane), ik ben opgegroeid in Dordrecht. Ik schrijf al zolang ik kan herinneren teksten, gedichtjes en verhalen. Ik heb boekjes vol. Op mijn 17e begon ik met gitaarspelen (ik ben nu 25) en vanaf dat ik ook maar twee akkoorden kon spelen ging ik al met eigen liedjes aan de slag. Daarna de opleiding gedaan (en afgerond) ‘Songwriting/Creative Producer’ aan conservatorium Rotterdam Codarts, daarnaast tevens songwriting gestudeerd aan de Deense Højskole Engelsholm. Ik ben elke dag met mijn muziek bezig, en heb een ontzettende passie voor muziek en kunst. Met mijn liedjes wil ik terug gaan naar de ‘roots’ van de muziek en de puurheid weer opzoeken met one-takes en een sterke live act. Dolgraag(!!!) wil ik publiek opbouwen en mijn liedjes ten gehore brengen in het prachtige Utrecht (mijn lievelingsstad, al kom ik er niet vandaan)!”

Birgit (website // soundcloud) speelt op 7 april in de derde voorronde van De Beste Singer-Songwriter van Utrecht in Café de Stad.